Pegasus Art
Fine art fotografie

Informatie & prijzen

Al mijn vrije werk is te koop. Ik werk met gecertificeerde oplages en certificaten van echtheid. Omdat materiaal en maten zo divers kunnen zijn qua wensen lever ik op bestelling en met maatwerk. Ik kan je adviseren en samen bepalen we de juiste keuze. 

Fotografie in opdracht:

In overleg kan ik altijd een opdracht op maat afstemmen. Voorafgaand aan de fotoshoot stemmen we onderling af wat voor soort foto's je wilt hebben, en wat de mogelijkheden zijn qua locatie ed. Op de locatie zelf kijk ik dan ook wat er mogelijk is en houd daar rekening mee.

Mijn eigen jarenlange ervaring met paarden en de paardenwedstrijdsport zorgt er voor dat ik met gevoel voor het paard en oog voor het juiste actie moment de beste foto momenten weet vast te leggen.  Dat hoeft niet alleen in actie te zijn, ook tijdens portretfotografie is het voor mij belangrijk met rust, tijd en een prettige sfeer het beste beeld (en ervaring voor jou) te creëren.
Als jij en je paard je op je gemak voelen dan maakt dat de hele ervaring leuker en geduld met de paarden is een belangrijke voorwaarde voor mij om tot een succesvolle foto te komen.
Ik kan met een fotohalster werken waardoor ik deze met diverse foto bewerking en software pakketten volledig weg kan werken en foto's 'in vrijheid' tot de mogelijkheden behoren.

Prijzen

Pakket A Paardenfotografie portret of rijfoto’s  = 180 euro

  • voor 1,5 uur voor portret- of rij-foto's en dit is incl. 5 foto's die je kunt kiezen uit de online galerie die ik na de fotoshoot oplever en waarbij je kunt kiezen uit meerdere foto's.

Pakket B Paardenfotografie combinatie van rijfoto's en portretfoto’s = 250 euro

  • voor 2 uur portret en actie foto’s. Hierbij kun je 10 foto’s kiezen uit de online galerie die ik na de fotoshoot oplever en waarbij je kunt kiezen uit meerdere foto's

Pakket Portret mens = 100 euro

  • In principe fotografeer ik op buitenlocaties en in omgeving Leusden. Ik lever 4 foto's op.

 

- Alle reisafstanden binnen 15 km enkele reis vanaf Leusden gaan zonder reiskosten, bij langere afstanden reken ik de extra reiskilometers tegen 40 cent/km.
- Extra foto's naast het pakket zijn bij te bestellen voor € 12,50 per stuk
- Fine art foto's gaan buiten het pakket om en de prijs is dan in overleg, datzelfde geldt ook voor blackfoto's waarbij we ook afhankelijk zijn van de mogelijkheden op locatie.
- Ik lever de foto's op social media formaat aan met logo
- Op aanvraag lever ik de foto's ook in hoge resolutie en zonder logo aan tbv bv uitvergrotingen via wetransfer

- Heb je een speciaal verzoek aarzel niet om contact op te nemen (zie contact pagina)