Pegasus Art & fotografie
Paarden fotografie


Over Pegasus

Herinneringen creëren en oog voor mooie momenten en beelden is wat voor mij mijn leven extra kleur geeft.

Van jongs af aan was ik al een ‘paardengek’ en ik heb ook internationale dressuur wedstrijden gereden. Nu vind ik het net zo leuk om de paarden vanaf de grond te bewonderen door mijn cameralens als paarden fotograaf en vanaf de paardenrug als ruiter.
Met mijn achtergrond in de sport ben ik in staat om van jou met je paard mooie rijfoto's te maken op het juiste moment.  En voor mooie foto’s kun je als recreatieve ruiter ook bij mij terecht. Alle paardenrassen zijn mij lief sinds ik de karakters steeds beter leer 'zien'  en waarderen door mijn camera lens. Foto's maken kan ik ook bij je thuis, op locatie of op de stal maken. Ik neem alle tijd en rust om paard en ruiter op hun gemak te stellen. Je paard mooi of uniek op de foto krijgen is mijn motivatie.

Waar ik ook mijn inspiratie uit haal en veel plezier aan beleef is de meer artistieke kant van de fine art fotografie. Die beelden inspireren mij ook weer bij alle andere paarden fotografie opdrachten. Ik heb me ook verdiept in fotografie opleidingen, ook in fotobewerking software, zodat ik het beeld kan opleveren dat ik in mijn hoofd heb en zoals ik het voor me zie.

Naast de fotoshoots verkoop ik mijn foto's via Werk aan de muur en ik ben te volgen via Instagram @nannie_pegasus en via Facebook 'Pegasus Art Fotografie'.

Mail of bel me gerust voor meer vragen en dan bespreken we samen wat er mogelijk is. Tot gauw!

Met hartelijke groet,

Nannie

Nannie van Berkel-Hijlkema
mail: nvanber@xs4all.nl
Telefoon: 06-50806988
Pegasus Art & Fotografie