Pegasus Art
Fine art fotografie

Over mij en Pegasus,

Herinneringen creëren en oog voor mooie momenten en beelden is wat voor mij mijn leven extra kleur geeft.

Het grootste deel van mijn leven heb met paarden te maken gehad en ze blijven me verwonderen. Van het rijden op internationaal dressuur niveau tot het bewonderen van de paarden door mijn cameralens heeft mij geleerd de karakter van een paard te herkennen dat nodig is om mooi in een beeld vast te kunnen leggen.

Ik ben altijd op zoek naar dat ene speciale betekenisvolle moment om die in een foto te ‘vangen’.
Daarbij zoek ik naar meer naar wat ik in mijn hoofd zie. en dat gaat verder dan wat er voor me staat. Door te spelen met licht en contrasten en onnodige details weg te laten kan ik laten zien wat er toe doet. Bij mijn werk maak ik alleen gebruik van natuurlijk licht, dat maakt de uitdaging groter en die beperking maakt dat ik meer van mijn creativiteit gebruik moet maken.

Naast mijn vrije werk werk ik ook in opdracht. Naast de rijfoto’s streef ik naar opvallende paarden portretten die de intieme momenten vastleggen en hun kwetsbaarheid maar ook kracht laten zien.

Mijn doel is het beeld opleveren dat ik in mijn hoofd heb en zoals ik het voor me zie in mijn hoofd, waarbij de eigenheid van het paard voorop blijft staan.

Naast de fotoshoots verkoop ik ook mijn foto's (zie ook pagina aanbod) en ik ben te volgen via Instagram @nannie_pegasus en via Facebook 'Pegasus Art Fotografie'.

Met hartelijke groet,

Nannie

Nannie van Berkel-Hijlkema

mail: nvanber@xs4all.nl
Telefoon: 06-50806988
Pegasus Art & Fotografie