Pegasus Art
/

Paarden fotografie

 

Pegasus fotografie

Met een achtergrond in de paarden wedstrijdsport is het voor mij een leuke ontwikkeling om de paarden nu ook vanaf de grond met een camera te kunnen observeren. Paarden geven mij 'vleugels' en daar komt ook de naam Pegasus vandaan.

Op deze website plaats ik voorbeelden van mijn autonome werk maar ook voorbeelden van werk in opdracht. Paard en ruiter zo mooi mogelijk op de foto krijgen door op het juiste moment te fotograferen is mijn doel. Dat kan tijdens een training, een evenement maar ook buiten in de natuur. Zie onder tabblad portfolio en ingelijst werk voorbeelden van mijn foto's.

Na een fotografie opleiding, fotoreizen en verschillende foto en fotobewerkings cursussen  heb ik me steeds verder kunnen ontwikkelen.

Bij interesse kun je me altijd mailen (zie contact pagina) en enkele van mijn foto's zijn ook online te koop via: http://nannie.werkaandemuur.nl

Verder kun je me volgen op mijn Instagram account voor meer inspiratie en beelden:  nannie_pegasus

 

Nieuws


Terug naar overzicht

14-10-2018

Nieuwe foto's toegevoegd na een inspirerende week in Andalusië

De eerste foto's zijn beschikbaar van mijn reis naar Andalusië waar in de meeste mooie omgeving van strand en bergen ik foto's heb mogen maken van de mooiste hengsten. Zie meer onder het tabblad portfolio.



Terug naar overzicht