Pegasus Art
/

Paarden fotografie

 

Pegasus fotografie

Met een achtergrond in de paarden wedstrijdsport is het voor mij een leuke ontwikkeling om de paarden nu ook vanaf de grond met een camera te kunnen observeren. Paarden geven mij 'vleugels' en daar komt ook de naam Pegasus vandaan.

Op deze website plaats ik voorbeelden van mijn autonome werk maar ook voorbeelden van werk in opdracht. Paard en ruiter zo mooi mogelijk op de foto krijgen door op het juiste moment te fotograferen is mijn doel. Dat kan tijdens een training, een evenement maar ook buiten in de natuur. Zie onder tabblad portfolio en ingelijst werk voorbeelden van mijn foto's.

Na een fotografie opleiding, fotoreizen en verschillende foto en fotobewerkings cursussen  heb ik me steeds verder kunnen ontwikkelen.

Bij interesse kun je me altijd mailen (zie contact pagina) en enkele van mijn foto's zijn ook online te koop via: http://nannie.werkaandemuur.nl

Verder kun je me volgen op mijn Instagram account voor meer inspiratie en beelden:  nannie_pegasus

 

Nieuws


Terug naar overzicht

01-10-2017

Nieuwe werken beschikbaar

na mijn inspirerende reis naar Portugal in dit voorjaar heb ik nieuwe foto's toegevoegd van de prachtige Portugese Lusitano paarden. Tijdens deze reis heb ik de mogelijkheid gekregen om te fotograferen op een aantal van de mooiste stoeterijen, dressuurstallen en landerijen rondom Lissabon.

 vierluik


Terug naar overzicht