Pegasus Art
Fotografie

Ingelijst impressie


 • golden glow framed
 • wytse unreal
 • ingelijst
 • 4 achter groene stoel
 • 40
 • hoofd framed
 • oog framed


Portretten

 • IMG_9753 zoom 2 naam 2048
 • 2B7A4967-bewerkt nik 2048
 • IMG_0634 fb
 • IMG_0641 zw w fb
 • IMG_9853 1 zw w naam 2048


Informatie

In overleg kan ik altijd een opdracht op maat afstemmen. Voorafgaand aan de fotoshoot stemmen we gezamenlijk af wat voor soort foto's je wilt hebben, en wat de mogelijkheden zijn qua locatie ed. Op de locatie zelf kijk ik dan ook wat er mogelijk is en houd daar rekening mee.

Mijn eigen ervaring met paarden en de paardenwedstijdsport zorgt er voor dat ik met gevoel voor het paard en oog voor het juiste actie moment de beste foto momenten weet vast te leggen.  Dat hoeft niet alleen in actie te zijn maar ook tijdens portretfotografie is het voor mij belangrijk met rust en een prettige sfeer de juiste sfeer en daarmee het beste beeld te creëren.

Ik kan met een fotohalster werken als je wilt waardoor ik deze met diverse foto bewerking en software pakketten volledig weg kan werken op de foto en je deze niet meer ziet waardoor 'foto's in vrijheid' tot de mogelijkheden behoren. Dit doe ik uiteraard altijd in overleg en alleen als de locatie en het paard daar geschikt voor zijn. Verantwoordelijkheid voor je paard houd je uiteraard altijd zelf. Op een prettige, gezellige en veilige manier het ideale plaatje weten vast te leggen is mijn drijfveer.

Ik bied 2 standaard pakketten aan. Ik lever de foto's via een persoonlijke online galerie waardoor je achteraf makkelijk een keuze kunt maken.

Prijzen

Pakket A: 100 euro voor de keuze: of 1 uur portret of actie/rij foto's op 1 locatie. Dit is inclusief 6 foto's die je kunt kiezen uit meerdere foto's via de online galerie waarmee ik de foto's aan je oplever.

Pakket B: 150 euro voor 1,5 uur incl. portret & actie/rij foto's. Dit is incl. 10 foto's uit de online galerie waarmee ik de foto's aan je oplever  en waaruit jij zelf kunt kiezen uit meerdere foto's.

- Alles reisafstanden binnen 15 km enkele reis vanaf Leusden gaan zonder reiskosten, bij langere afstanden reken ik de extra reiskilometers tegen 19 cent/km.

- Extra foto's buiten pakket zijn bij te bestellen voor  € 12,50 per stuk

- Fine art foto's gaan buiten het pakket om en de prijs is dan in overleg, datzelfde geldt ook voor blackfoto's waarbij we ook afhankelijk zijn van de mogelijkheden op locatie.


 • Ik lever de foto's op social media formaat aan met logo. Als je me wil taggen zal ik dat waarderen
 • Op aanvraag lever ik de foto's ook in hoge resolutie en zonder logo aan tbv bv uitvergrotingen via wetransfer