Pegasus Art & Fotografie

Portretten


2B7A6337 zw nik 2048_1
2B7A6369 nik crop
IMG_0628 zww fb_1
IMG_0641 zw w fb
IMG_9753 zoom 2 naam 2048
IMG_9853 1 zw w naam 2048_1
IMG_9957 jul 21 crop
2B7A4967-bewerkt nik 2048
Ingelijst impressie4 achter groene stoel_1
Square_Poster_Frame_Mockup_1 mane envy II
9 wand voorbeeld_1
ingelijst_1
oog framed_1
wytse unreal
golden glow framed_1
Informatie

In overleg kan ik altijd een opdracht op maat afstemmen. stijl en type foto's kunnen besproken worden. Voorafgaand aan de fotoshoot stemmen we gezamenlijk af wat voor soort foto's je wilt hebben, en wat de mogelijkheden zijn qua locatie ed. Op de locatie zelf kijk ik dan ook wat er mogelijk is en houd daar rekening mee.

Mijn eigen jarenlange ervaring met paarden en de paardenwedstijdsport zorgt er voor dat ik met gevoel voor het paard en oog voor het juiste actie moment de beste foto momenten weet vast te leggen.  Dat hoeft niet alleen in actie te zijn maar ook tijdens portretfotografie is het voor mij belangrijk met rust, tijd en een prettige sfeer de juiste sfeer en daarmee het beste beeld te creëren.

Ik kan met een fotohalster werken als je wilt waardoor ik deze met diverse foto bewerking en software pakketten volledig weg kan werken op de foto en je deze niet meer ziet waardoor 'foto's in vrijheid' tot de mogelijkheden behoren. Dit doe ik uiteraard altijd in overleg en alleen als de locatie en het paard daar geschikt voor zijn. Verantwoordelijkheid voor je paard houd je uiteraard altijd zelf. Op een prettige, gezellige en veilige manier het ideale plaatje weten vast te leggen is het doel van de fotoshoot.

Ik bied 2 standaard pakketten aan. Ik lever de foto's via een persoonlijke online galerie waardoor je achteraf makkelijk een keuze kunt maken.

Prijzen

Pakket

- 150 euro voor 1,5 uur voor portret of actie/rij foto's en dit is incl 10 foto's die je kunt kiezen uit de online galerie die ik na de fotoshoot oplever en waarbij je kunt kiezen uit meerdere foto's

- Een combinatie van portret- en actiefoto's kost 200 euro voor 15 foto's.

- Alles reisafstanden binnen 15 km enkele reis vanaf Leusden gaan zonder reiskosten, bij langere afstanden reken ik de extra reiskilometers tegen 19 cent/km.

- Extra foto's buiten het pakket zijn bij te bestellen voor  € 12,50 per stuk

- Fine art foto's gaan buiten het pakket om en de prijs is dan in overleg, datzelfde geldt ook voor blackfoto's waarbij we ook afhankelijk zijn van de mogelijkheden op locatie.


  • Ik lever de foto's op social media formaat aan met logo.
  • Op aanvraag lever ik de foto's ook in hoge resolutie en zonder logo aan tbv bv uitvergrotingen via wetransfer